меню
08.01.2024

ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідовує наслідки нічної негоди

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідують наслідки негоди, що триває в Дніпропетровській області з ночі 8 січня. На ранок понеділка сніжний буревій залишив без світла близько 50 тисяч осель у понад 250 населених пунктах. Попри складні погодні умови енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше відновити електропостачання в регіоні.

dtek-dniprovski-elektromerezhi-likvidovuye-naslidki-nichnoji-negodi-1
За прогнозами синоптиків, протягом 8 січня на території Дніпропетровської області очікується подальше погіршення погодних умов.

Сніжний циклон, що накрив Дніпропетровщину вночі, призвів до пошкоджень в електромережах майже по всій території області. Станом на ранок 8 грудня знеструмлено 158 повітряних ліній різного класу напруги. Без електрики залишилися 162 населених пункти повністю та 89 — частково. Загалом близько 50 тисяч родин.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше усунути пошкодження. Для ліквідації наслідків негоди залучено понад 109 бригад  — 320 працівників та 115 одиниць техніки. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло в кожну домівку.

За прогнозами синоптиків, протягом 8 січня на території Дніпропетровської області очікується подальше погіршення погодних умов — посилення морозів, сильний сніг (з утворенням покрову до 30 см), пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина, снігові замети. Це може призвести до нових обривів ліній та аварій в електромережах.

Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram;
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі; 
  • контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497;
  • сторінка Facebook;

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

зв'яжіться з нами

Зв'яжіться з нами