меню
12.03.2023

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло жителям 7 населених пунктів, що постраждали від обстрілів

Протягом 11 березня фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло в оселі 3,4 тисячі родин Дніпропетровської області, що залишилися без світла внаслідок ворожих обстрілів. Попри складну ситуацію з бойовими діями, енергетики продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. Наша мета — забезпечити міста та села електроенергією, необхідною для нормального життя жителів регіону.

Дніпропетровщини продовжує зазнавати ворожих обстрілів, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла.

Енергетики проводять роботи одразу, як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій. За останню добу електропостачання відновили для 3400 родин у 7 населених пунктах Дніпропетровської області, повністю або частково знеструмлених через бойові дії.

Попри постійну небезпеку з боку агресора, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують оперативно лагодити пошкоджені обстрілами лінії та повертати мешканцям регіону світло.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram, Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

зв'яжіться з нами

Зв'яжіться з нами