меню
09.03.2023

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло жителям населеного пункту, що постраждав від обстрілів

Протягом 8 березня фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло в оселі понад 5,8 тисячі родин Дніпропетровської області, що залишилися без світла внаслідок ворожих обстрілів. Попри складну ситуацію з бойовими діями, енергетики продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. Наша мета – забезпечити міста та села електроенергією, необхідною для нормального життя жителів регіону.

На Дніпропетровщині зберігається висока інтенсивність обстрілів півдня області. Протягом доби ворог неодноразово атакував Нікопольську та Марганецьку громади. Внаслідок чого в одному з населених пунктів була пошкоджена електроінфраструктура й люди залишилися без світла.

Отримавши дозволи на роботи від Збройних сил України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі одразу почали відновлювати пошкоджену електромережу. Знову зі світлом — 5 863 родин регіону.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram, Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

зв'яжіться з нами

Зв'яжіться з нами